Yksin, oman kodin rauhassa on turvallista tehdä järjestelyprojektia. Saa omaan tahtiin tutustua ohjeisiin. Voi itse miettiä mitä haluaa säilyttää ja mitä karsia, kun on siihen sopiva fiilis. Ei tarvitse avata oviaan vieraalle. Projekti tuntuu olevan enemmän omassa hallinnassa.

Suosittu Caps Look® -verkkokurssi pidettiin edellisen kerran helmikuussa ja seuraava kurssi alkaa elokuun lopussa. Koska kurssista tulee viikottain kyselyitä, päätin järjestää mahdollisuuden varaslähtöön.

Kurssista tulee pian itseopiskeluversio. Tässä versiossa saat toimivan kurssimateriaalin käyttöösi ja pääset soveltamaan sitä omaan vaatekaappiisi. Itseopiskeluversio on riisuttu versio ”livekurssista”, ilman livelähetyksiä, Facebook-ryhmää, henkilökohtaista tukea tai bonuksia. Tottakai voit päivittää kurssimaksun halutessasi syksyllä livekurssiin ja maksat vain erotuksen.

Kurssiin tehdään vielä viimeisiä säätöjä ja se avautuu pian. Jos haluat kuulla, kun itseopiskeluversio Caps Look -verkkokurssista avautuu, ilmoittaudu tästä odotuslistalle. Yhteystietojen jättäminen ei sido mihinkään. Lähetän sinulle paitsi tietoja kurssista, myös sunnuntaisin maksuttoman Kapselikirjeen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: