VIP kapselikutsut [kotikutsut]

218,00  sis. alv 24%

VIP kapselikutsut ovat toisenlaiset kotikutsut! Kapselikutsuilla ei myydä mitään, vaan sen sijaan sinä ja ystäväsi näette, miten vaatekaapissa vähemmän on todellakin enemmän. Opit parhaassa seurassa, mikä on kapselipuvusto ja miten kokoat sellaisen itsellesi.

VIP kapselikutsut ovat pidemmän kuin perus-kapselikutsut ja jokainen osallistuja saa lahjan. (Lue lisää alempaa.)

Hinta sisältää matkakulut Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella.

Osasto:

Kuvaus

Tilaa sinulle ja ystävillesi toisenlaiset kotikutsut!

Tiesitkö, että 93% naisista on joskus kokenut vaatekriisin, eli ollut tilanteessa, jossa ei ole mitään päällepantavaa? Ystävien kesken vaatekriiseistä on turvallista ja ennen kaikkea hauskaa puhua. Jos olet joskus kokenut epätoivoa vaatekaappisi äärellä, niin kapselikutsut herättävät toivonkipinän: muutos on mahdollinen!

Vai oletko itse jo innostunut kapselipukeutumisesta ja haluaisit tartuttaa saman kipinän ystäviisi? VIP kapselikutsuilla se onnistuu!  Tiedäthän, joskus asiat täytyy kuulla ulkopuoliselta, ennen kuin ne menevät jakeluun… 😉

VIP kapselikutsut ovat toisenlaiset kotikutsut. Kapselikutsuilla ei myydä mitään, vaan sen sijaan näet, miten vaatekaapissa vähemmän on todellakin enemmän. Opit parhaassa seurassa, mikä on kapselipuvusto ja miten kokoat sellaisen itsellesi.

Kaikki kutsuvieraat ja emäntä saavat 15 % alennuskoodin Caps Look verkkokurssille (seuraava kurssi alkaa 26.2.2018).

Kutsuilla on toivottavaa olla käytössä TV HDMI-liitännällä tai videotykki tietokoneen kytkemistä varten, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Kapseliasiantuntijanne on paikalla kutsuissa 2h – te voitte jatkaa vaatekaappiasioiden puimista niin myöhään kuin haluatte.

Palvelu on saatavilla Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla.

Katso vapaat ajat varauskalenterista ja tilaa omat kapselikutsut!

Linkki peruutusehtoihin.