Vaatekaapin järjestäminen [kotikäynti]

379,00  sis. alv 24%

Neljän tunnin järjestämisprojektin aikana karsimme vaatteistasi turhat pois ja järjestämme vaatesäilytyksesi uudelleen.

Hinta sisältää matkakulut Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla.

Osasto:

Kuvaus

Neljän tunnin järjestämisprojektin aikana käymme vaatteesi yhdessä läpi ja valitset ne vaatteet, joilla on etuoikeus olla uudessa vaatekaapissasi ja ne, joiden on aika jatkaa matkaa. Vaatteiden määrästä riippuen ehdimme käydä läpi kaikki sisävaatteesi tai jonkun osan niistä. Voimme esimerkiksi jättää järjestelyn ulkopuolelle juhla- ja urheiluvaatteet. Järjestämisprojektin tavoite määritellään projektin alussa.

Lisäksi suunnittelen vaatesäilytykseesi järjestyksen, joka tukee uutta selkeyttä. Viikkaamme ja ripustamme vaatteet uusille paikoilleen tavalla, joka helpottaa niiden löytämistä ja käyttöönottoa.

”Iinan kanssa asioiminen oli hyvin luontevaa. Pystyin luottamaan Iinan ammattitaitoon ja tunsin olevani varmoissa käsissä. Olin vältellyt vaatekaapin siivousta pitkään eikä asenteeni hommaa kohtaan ollut siksi järin positiivinen. Lopulta varsinainen projekti olikin varsin kivuton ja yksinkertainen!”

”Vaatteet ovat nyt väljemmin ja järkevästi. Erityisesti tykkään, kun sain kaikki paidat henkarille. Ne pysyvät siistimpinä. Yllättävää kyllä olen tottunut siihenkin, että myös housut ovat henkarille. Shoppailu on helpottunut: osaan tehdä täsmäostoksia, kun näen koko vaatevalikoiman kerralla.”

Palvelu on saatavilla Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella.

Järjestämispalvelu on kotitalousvähennyskelpoinen palvelu.

Peruutusehdot

Maksa palvelu verkkokaupassa ja varaa aika varauskalenterista.

[captainform id=”792443″]