Ale!

Talvikapseli 2017: 18 vaatetta [e-opas]

11,90  4,90  sis. alv 24%

Talvikapseli 2017 e-opas antaa sinulle valmiin mallin toimivaksi ja monipuoliseksi talvipuvustoksi. Se sisältää 18 vaatetta, joista saat yli 200 eri yhdistelmää. Mukana on yksi takki, kahdet kengät ja 15 sisävaatetta. Vaatteista on kuvat. Jokaisen vaatteen kohdalla on kerrottu minkä värinen ja mallinen vaate sen paikalle sopii. Runsaista vaihtoehdoista löydät varmasti omat suosikkiasusi. Asukokonaisuuksia saat yli 200, joista oppaassa on kuvattu 24. Täydennä tätä kapselia trendikappaleilla ja erikoisemmilla suosikkivaatteillasi. Tänä talvena yksikään kapselikaapissa oleva vaate ei jää käyttämättä!

Opas on ladattavassa pdf-muodossa ja saat sen auki sähköpostistasi älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Saat oppaan latauslinkin sähköpostiisi kuitin mukana välittömästi oston jälkeen.

Voit ladata oppaan myös heti kassasivulta maksun jälkeen.

Kuvaus

Mitä oppaan talvikapseli sisältää?

Mallikapselissa on 18 vaatetta sisältäen kahdet kengät ja takin. Voit täydentää kapselia valitsemillasi koruilla, laukuilla, huiveilla, pipoilla, hanskoilla ja muilla asusteilla. Esimerkkikapseli on sellaisenaankin riittävä, mutta voit käyttää sitä myös toimivan talvikapselin perustana, jota täydennät muilla suosikkivaatteillasi.

Miksi juuri 18 vaatetta?

Ihanteellinen kapselipuvusto sisältää kokemukseni mukaan noin 20 vaatetta. Jos vaatteita on kovin paljon vähemmän, sinulla on vaikeuksia löytää puhdasta päällepantavaa. Jos vaatteita on selvästi yli 20, niiden yhdisteltävyys kärsii ja olet taas valinnanvaikeuden ansassa.

Millaiseen elämäntyyliin oppaan talvikapseli sopii?

Mallikapselissa on ajateltu seuraavanlaisia aktiviteetteja: kaupungilla käynti, kyläily, toimistotyö, kokoukset ja matkustus. Löydät kapselista sekä rennompia että formaalimpia asukokonaisuuksia. Esimerkkikapseli on kuitenkin tätäkin monipuolisempi, koska voit valita vaatteiden tyylin ja materiaalin oman elämäntyylisi mukaan. Jokaisen vaatteen kohdalla on ohje siitä, millaisilla vaatteilla kyseisen vaatteen voi korvata.

Mille vartalotyypille tämä talvikapseli on suunniteltu?

Oppaan talvikapseli sopii kaikille vartalotyypeille ja kaikenpainoisille naisille. Talvikapselin vaatteet ovat sellaisia, jotka voi korvata omaan vartalotyyppiin sopivalla mallilla. Oppaassa vaatteet on kuvattu S-M-kokoisen päärynävartaloisen (A-vartalo) naisen päällä.

Entä jos en pidä jonkun kapselissa olevan vaatteen väristä?

Voit vaihtaa kapselin värejä omien mieltymystesi ja oman värikarttasi mukaan. Oppaassa on selkeät ohjeet siihen, millä väreillä voit korvata minkäkin kapselissa olevan värin, jotta kokonaisuus säilyy yhteensopivana. Saat selkeän struktuurin kapselin kokoamiseen ja samaan aikaan juuri itsesi näköisen kesäpuvuston.

Sisällys