Ale!

Kesäkapseli 2017: 20 1 vaatetta [e-opas]

8,90  4,90  sis. alv 24%

Kesäkapseli 2017 e-opas antaa sinulle valmiin mallin toimivaksi, ajanmukaiseksi ja monipuoliseksi kesäpuvustoksi. Se sisältää 20 1 vaatetta, joista saat yli 700 eri yhdistelmää. Sadoista vaihtoehdoista löydät varmasti omat suosikkiasusi. Tänä kesänä yksikään kapselikaapissa oleva vaate ei jää käyttämättä!

Opas on ladattavassa pdf-muodossa ja saat sen auki sähköpostistasi älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Saat oppaan latauslinkin sähköpostiisi kuitin mukana välittömästi oston jälkeen.

Voit ladata oppaan myös heti kassasivulta maksun jälkeen.

Kuvaus

Oppaan sisällysluettelo

Mitä oppaan kesäkapseli sisältää?

Esimerkkikapselissa on 20 1 vaatetta sisältäen kengät ja takin. Voit täydentää kapselia valitsemillasi koruilla, laukuilla, huiveilla ja muilla asusteilla. Esimerkkikapseli on sellaisenaankin riittävä, mutta voit käyttää sitä myös toimivan kesäkapselin perustana, jota täydennät muilla suosikkivaatteillasi.

Miksi juuri 20 1 vaatetta?

Ihanteellinen kapselipuvusto sisältää kokemukseni mukaan noin 20 vaatetta. Jos vaatteita on kovin paljon vähemmän, sinulla on vaikeuksia löytää puhdasta päällepantavaa. Jos vaatteita on selvästi yli 20, niiden yhdisteltävyys kärsii ja olet taas valinnanvaikeuden ansassa.

Millaiseen elämäntyyliin oppaan kesäkapseli sopii?

Esimerkkikapselissa on ajateltu seuraavanlaisia menoja: kaupungilla käynti, kyläily, rannalla käynti, matkustus, terassilla käynti, kesätapahtumat. Esimerkkikapseli on kuitenkin tätäkin monipuolisempi, koska voit valita vaatteiden tyylin ja materiaalin oman elämäntyylisi mukaan. Voit käyttää kesäkapselia myös matkapuvuston pohjana, kun matkustat kohteeseen, jossa on 15-25 astetta lämmintä.

Mille vartalotyypille tämä kesäkapseli on suunniteltu?

Oppaan kesäkapseli sopii kaikille vartalotyypeille ja kaikenpainoisille naisille. Kesäkapselin vaatteet ovat sellaisia, jotka voi korvata omaan vartalotyyppiin sopivalla mallilla.

Entä jos en pidä jonkun kapselissa olevan vaatteen väristä?

Voit vaihtaa kapselin värejä omien mieltymystesi ja oman värikarttasi mukaan. Oppaassa on selkeät ohjeet siihen, millä väreillä voit korvata minkäkin kapselissa olevan värin, jotta kokonaisuus säilyy yhteensopivana. Saat selkeän struktuurin kapselin kokoamiseen ja samaan aikaan juuri itsesi näköisen kesäpuvuston.

Kesäpukeutuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Arviot

  1. marjomanner (varmistettu kirjoittaja)

    Loistava opas. Vielä kun sisäistän omat värit tähän,kun käytin kesällä korallia paljon ja neutraaleja se aika vähän.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *