Kapselipuvuston kokoaminen [kotikäynti]

237,00  sis. alv 24%

Noin kahden tunnin session aikana rakennamme sinulle vaatteistasi kapselipuvuston kuluvalle tai seuraavalle vuodenajalle. Kapselin kokoamisessa käytetään Caps Lookin omaa metodia, jossa otetaan huomioon sinun oma tyylisi ja elämäntyylisi.

Hinta sisältää matkakulut Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla.

Osasto:

Kuvaus

Noin kahden tunnin session aikana rakennamme sinulle vaatteistasi kapselipuvuston kuluvalle tai seuraavalle vuodenajalle. Kapselin kokoamisessa käytetään Caps Lookin omaa metodia, jossa otetaan huomioon sinun oma tyylisi ja elämäntyylisi. Kapselipuvusto auttaa sinua oman ydintyylisi löytämisessä ja helpottaa merkittävästi valmistautumista aamuisin. Kapselipuvuston kokoamisen jälkeen kaapissasi on vain sopivia, käyttökelpoisia ja yhteensopivia vaatteita. Vaatekaappisi ei enää mene sotkuun.

Katson parhaan paikan kapselipuvustosi sijoittamiselle ja järjestämme kapselisi yhdessä kaappiin. Lisäksi annan sinulle vinkkejä muiden vaatteiden säilytykseen. Sinun tehtäväksesi jää muiden vaatteiden varastointi.

”Elämä kapselin kanssa on hyvin paljon helpompaa ja nopeampaa. Vaatteet ovat paremmin saatavilla. Niitä tulee käytettyä paljon monipuolisemmin ja tehtyä uudenlaisia yhdistelmiä niistä, kun kokonaisuus on nyt mietitty. Olen kaikin puolin hyvin tyytyväinen henkilökohtaiseen järjestämispalveluun ja tietenkin lopputulokseen!”

”Tällä hetkellä on jotenkin puhdas ja energisempi olo. Valmista ei ole vielä, mutta suunta on oikea! Suurkiitos Iinalle ja Caps lookille elämyksestä ja ajatuksista. Suosittelen kapselipukeutumista lämmöllä myös (ja erityisesti) imettäville kotiäideille. Tästä startatkoon tämän mamman garderoopin uusi aikakausi! ” Turun Tilda

Palvelu saatavilla Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella.

Kapselipuvuston kokoaminen on kotitalousvähennyskelpoinen palvelu.

Peruutusehdot

Maksa palvelu verkkokaupan kassalla ja varaa aika varauskalenterista.

[captainform id=”792443″]