Kapselikutsut [kotikutsut]

187,00  sis. alv 24%

Kapselikutsut ovat toisenlaiset kotikutsut! Kapselikutsuilla ei myydä mitään, vaan sen sijaan sinä ja ystäväsi näette, miten vaatekaapissa vähemmän on todellakin enemmän. Opit parhaassa seurassa, mikä on kapselipuvusto ja miten kokoat sellaisen itsellesi.

Hinta sisältää matkakulut Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla.

Osasto:

Kuvaus

Tilaa sinulle ja ystävillesi toisenlaiset kotikutsut!

Tiesitkö, että 93% naisista on joskus kokenut vaatekriisin, eli ollut tilanteessa, jossa ei ole mitään päällepantavaa? Ystävien kesken vaatekriiseistä on turvallista ja ennen kaikkea hauskaa puhua. Jos olet joskus kokenut epätoivoa vaatekaappisi äärellä, niin kapselikutsut herättävät toivonkipinän: muutos on mahdollinen!

Vai oletko itse jo innostunut kapselipukeutumisesta ja haluaisit tartuttaa saman kipinän ystäviisi? Kapselikutsuilla se onnistuu!  Tiedäthän, joskus asiat täytyy kuulla ulkopuoliselta, ennen kuin ne menevät jakeluun… 😉

Kapselikutsut ovat toisenlaiset kotikutsut. Kapselikutsuilla ei myydä mitään, vaan sen sijaan näet, miten vaatekaapissa vähemmän on todellakin enemmän. Opit parhaassa seurassa, mikä on kapselipuvusto ja miten kokoat sellaisen itsellesi.

Kutsujen emäntä saa 15% alennuksen Caps Look verkkokurssista (seuraava kurssi alkaa 26.2.2018).

Kutsuilla on toivottavaa olla käytössä TV HDMI-liitännällä tai videotykki tietokoneen kytkemistä varten, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Kapseliasiantuntijanne on paikalla kutsuissa 1,5h – te voitte jatkaa vaatekaappiasioiden puimista niin myöhään kuin haluatte.

Palvelu on saatavilla Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla.

Katso vapaat ajat varauskalenterista ja tilaa omat kapselikutsut!

Linkki peruutusehtoihin.