Rekisteriseloste

Suomen henkilötietolaki (523/1999), 10 §

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (917/2014)

Caps Look -blogi on Tmi Iina Lappalaisen (myöhemmin yritys) ylläpitämä sivusto. Http://www.capslook.fi -sivustolla kerätään seuraavaa rekisteriä: sähköpostilistan rekisteri (uutiskirje).

Rekisterin ylläpitäjä

Tmi Iina Lappalainen

Y-tunnus 2760749-4

Peurankatu 10 A 6, 24100 Salo

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Yrityksen sähköpostilistan rekisteri koostuu www.capslook.fi -sivuston (ent. kapseliluukki.blogspot.fi) ja www.facebook.com/kapseliluukki -sivun kautta postituslistalle liittyneistä henkilöistä. Rekisteröityneiden henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistan rekisterin jäseniin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon. Jäsenille tiedotetaan sivuston uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Jäsen hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointimateriaalia.

Rekisterin sisältö

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: Etunimi, Sukunimi ja Sähköpostiosoite. Postituslistalle rekisteröitynyt voi milloin tahansa muuttaa tietojaan tai poistaa tietonsa rekisteristä kunkin uutiskirjeen lopussa mainitun linkin kautta tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla iina@capslook.fi.

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle markkinointi-, myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisterit on tallennettu sähköiseen tietojärjestelmään Mailchimp-palveluun ja Active Campaign -palveluun ja ne on suojattu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Tietojen tarkistaminen

Yritys ei tarkista asiakkaan antamien tietojen oikeellisuutta. Jäsen voi muuttaa, täydentää ja poistaa asiakastietojaan jokaisen uutiskirjeen lopussa olevien linkkien kautta. Palvelun käyttöä koskevat tiedot eivät ole jäsenten käytettävissä. Rekisterin ylläpitoon tarvittavat tiedot poistetaan jäsenen tunnistetiedoista sen jälkeen, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeellista.

Rekisterin tietolähteet

Henkilötiedot saadaan, kun henkilö tilaa uutiskirjeen tai päivittää omia tietojaan.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

Uutiskirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä. Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse. Osa linkeistä voi olla ns. affiliate-linkkejä, joiden kautta yritys saa myyntiprovisioita.

Evästeet

Yritys kerää tietoja www.capslook.fi -sivustolla vierailevilta henkilöiltä. Tietoja käytetään liiketoiminnan kehittämiseen sekä markkinoinnin kohdentamiseen. Evästeiden keräämisestä tulee automaattinen ilmoitus, kun henkilö ensimmäisen kerran saapuu sivustolle. Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan. Henkilön tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli henkilö ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla iina@capslook.

 

Rekisteriseloste päivitetty 25.1.2017.