Lähdin lennosta mukaan StyleThisLife -blogin 20items21days minikapselihaasteeseen. (Säännöt Suomeksi täällä, vielä ehdit mukaan!) Haaste kestää 8.-28.2. ja pääsin eilen illalla rakentamaan minikapselini.

Vaatteiden valitsemisen aloittaminen oli helppoa, sillä maanantain ja tiistain vaatteet oli jo valittu ja ne piti sisällyttää suoraan mukaan. Kahdeksannentoista vaatekappaleen jälkeen iski jumi. En keksinyt mitä lisää haluaisin tai tarvitsisin. Lopulta päädyin laskemaan mukaan kahdet legginssit, vaikka ne periaatteessa menisivät alusvaatteista. Annan itselleni mahdollisuuden vaihtaa ne myöhemmin muihin vaatteisiin, jos se tuntuu tarpeelliselta.

Capsule wardrobe
19 vaatetta, myös legginssit pääsivät henkarille.


Tämänhetkisessä talvikapselissani oli valmiiksi reilu 30 vaatetta. Arvioin sään pysyvän seuraavat kolme viikkoa suunnilleen samana (loskaa ja jäätä, jeij), joten karsin minikapselia varten kylmemmän sään vaatteita pois. Luotin lempivaatteisiini ja pidin mielessä kerrostamisen mahdollisuuden. Minikapselini koostuu pitkälti t-paidoista, pitkähihaisista trikoopaidoista ja eri paksuisista neuletakeista, joita voi yhdistellä keskenään lämpötilan mukaan. Yhtä t-paitaa lukuunottamatta kaikki on yksiväristä ja kaikki värit sopivat yhteen. Alaosat (kahdet housut ja yksi hame) ovat kaikki mustia. Tumma alaosa sopii päärynävartalolle, eikä aseta yhteensopivuushaasteita yläosien kanssa.

Minikapselini:

 
1. Nahkasaappaat (käyvät hameen ja housujen kanssa)

 

2. Mustat suorat housut

3. Mustat ihonmyötäiset stretchit

4. A-linjainen siisti hame

5. Ohuet mustat legginssit (ei kuvassa)

6. Paksummat mustat legginssit (ei kuvassa)

 

7. Tummansininen hihaton trikootoppi

8. Sinapinkeltainen t-paita

9. Kuviollinen t-paita

10. Tummansininen ohut t-paita

11. Ruskea t-paita

12. Sammalenvihreä t-paita

 

13. Musta pitkähihainen trikoopaita

14. Vihreä pitkähihainen trikoopaita

15. Turkoosi neulepoolo

 

  

16. Harmaa paksuhko neuletakki

17. Lepakkohihainen harmaa neule

18. Tummansininen pitkä neuletakki

19. Viininpunainen neuletakki

20. Musta neuletakki 

Siinä kaikki! Näillä on tarkoitus mennä helmikuun loppuun asti. Haasteen ulkopuolelle jäävät urheiluvaatteet, yöasut, alusvaatteet ja asusteet.

Mitä luulet, pärjäänkö näillä karkauspäivään asti?


Haasteen etenemistä voit seurata Instagramissa (@capslookblog). Hashtagilla #20items21days löydät ihania inspiraatiokuvia!

Nähdään!

-Iina

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: