Osallistuin 8.-28.2. kolmen viikon minikapselihaasteeseen, jossa pukeuduttiin 21 päivän ajan 20 vaatteeseen. Haasteen ajan käyttämäni vaatteet näet tästä postauksesta.

Kaiken kaikkiaan haaste oli lopulta helppo. En muista kaivanneeni kolmen viikon aikana muuta kuin muutaman alustopin lisää. Niitä oli valikoitunut minikapseliin vain yksi. Yksi helpottava tekijä oli se, että tälle ajalle sattui poikkeuksellisen monta kotiverkkaripäivää.

PLUSSAT

  • puolipitoiset vaatteet mahtuivat puhtaiden viereen kaappiin. Kaikki käytettävissä olevat vaatteet näki siis yhdellä silmäyksellä ja puolipitoisten naulakko oli tyhjä -> siistimpi ilme makuuhuoneessa
  • myös käytössä olevat yövaatteet mahtuivat kaappiin roikkumaan ja tuulettumaan päiväksi
  • pyykkiä kertyi erityisen vähän, mikä oli mahtavaa, sillä helmikuussa olimme monta kertaa ilman lämmintä vettä
  • vaatteet oli helppo valita

MIINUKSET

  • En onnistunut sammakkomiehen tehtävässä, vaan pakkaset kovenivat jossain vaiheessa helmikuuta. Tällöin pystyin käyttämään vain kaikkein lämpimimpiä vaatekappaleita ja t-paidat jäivät vähemmälle käytölle.

Yhteenvetona voisin sanoa, että on mukava pukeutua joka päivä lempivaatteisiinsa ja pienestä vaatemäärästä on ehdottomasti käytännön hyötyjä niin kauan kuin joka säälle löytyy sopivaa päällepantavaa.

Sain tästä haasteesta rutkasti inspiraatiota kevätkapselin kokoamiseen. Ihannetilanteessa silloinkin puolipitoiset mahtuisivat kaappiin puhtaiden viereen. Kevätkapselissa jätän todennäköisesti aluspaitojen laskemisen vähemmälle ja keskityn niihin avainvaatteisiin, jotka tekevät asun – eli alaosiin ja päällimmäisiin yläosiin. Minikapseli oli väritykseltään sen verran tumma, että odotan jo värikkäämpää kevätkautta! Kevätkapseli on jo melkein valmis, mutta odottaa vielä käyttöönottoa siihen asti, että säät asettuvat pysyvästi plussalle. Siihen asti jatkan tyytyväisenä minikapselin vaatteilla.

Mites teillä meni?


Nähdään taas perjantaina!

-Iina

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: