Tässä hauska haaste harmaaseen helmikuuhun!
Kuulin viime viikonloppuna Capsule wardrobe Finland Facebook-ryhmässä minikapselihaasteesta. 20items21days mini capsule challenge:n aloitti StyleThisLife -blogi. Blogi keskittyy niinikään kapselivaatekaappeihin (capsule wardrobe). Haasteen tarkoituksena on saada pieni makupala kapselipukeutumisesta. Jos kolmen kuukauden sitoutuminen tuntuu liian suurelta palalta kakkua, tämä kolme viikkoa voi hyvinkin olla sopiva alku!

Herkästi innostuvana ihmisenä lähdin tietty mukaan kokeilemaan, josko kolmen viikon haaste paljastaisi talvikapselistani ja pukeutumisestani jotain uutta.

Tässä haasteen säännöt suomeksi:

  • Kokoa vaatekaapistasi minikapseli valitsemalla 20 vaatetta, mukaanlukien kengät. Pyri valitsemaan mukaan lempivaatteitasi ja mahdollisimman monipuolisia vaatekappaleita.
  • Minikapselin ulkopuolelle jäävät yöasut, sukat&alusvaatteet, urheiluvaatteet, ulkovaatteet ja asusteet.
  • Siirrä kaikki muu vaatekaapin perälle, toiseen kaappiin, sängyn alle tai varastoon. Poissa silmistä, poissa mielestä!
  • Käytä näitä 20 vaatetta ja kenkäparia 3 viikkoa, 8.2.-28.2.
  • Yhdistele vaatekappaleita luovasti, kerrosta, tutki kuinka monta eri asukokonaisuutta löydät ja muuta tyyliä asusteilla.
  • Haasta itsesi helmikuuksi olemaan lisäämättä mitään minikapseliisi.
  • Postaa asukokonaisuuksiasi Instagramiin #20items21days
  • Extra: lisää ihmeessä #capslookblog, jos kuulit haasteesta täältä

 

Siinä se! Yksinkertaista, hauskaa, haastavaa ja helppoa(?) toteuttaa!

Tarkkasilmäisimmät lukijat ovat tässä vaiheessa huomanneet, että nythän on menossa jo haasteen toinen päivä. Miksi postaan tästä vasta tänään? Siksi että kuulin haasteesta ihan äskettäin! Olin maanantaista tiistaihin Helsingissä opiskelemassa ja keräämässä materiaalia blogiin, joten en ehtinyt vielä valita kaikkia kahtakymmentä vaatetta. Päätin silti ehtiä vielä mukaan. Riittää, että lasken 20 vaatteen minikapseliin mukaan ne, joita käytin eilen ja tänään. Sinä voit tehdä samoin! Jos vaatteet olivat päälläsi eilen ja tänään, ne ovat todennäköisesti sopivat ja mieleiset. Pikaisessa startissa on se hyvä puoli, ettei sinulle tule kiusausta ostaa uusia vaatteita sopimaan minikapseliin, vaan todellakin valitset vaatteet olemassa olevasta vaatevarastostasi.

Helmikuun haasteen jälkeen onkin hyvä jatkaa kevätkapselin kokoamiseen. Kevätkapseli on käytössä noin maaliskuun alusta toukokuun loppuun. Tulen esittelemään oman kevätkapselini myöhemmin täällä Caps Lookissa.

Oletko mukana? Kommentoi alle ja kerro IG-nimesi niin pääsen seuraamaan asujasi!
Minun minikapseliani ja haasteen sujumista voit seurata instagramissa @capslookblog

%d bloggaajaa tykkää tästä: