Kuukausi sitten Caps Lookissa kurkattiin Melinan vaatekaappiin. Vierailu ei todellakaan jäänyt pelkäksi kauhisteluksi, vaan neljän tunnin aikana kokosimme yhdessä tälle lukiolaistytölle talvikapselin ja teimme perusteellisen vaatekaapin raivauksen. Melina määritteli itse tyylinsä kahtiajakoiseksi: sivistynyt/siisti (koulussa) ja tomboy/street (vapaa-ajalla). Tässä kuvia asukokonaisuuksista, joita Melina on viime viikkoina koonnut kapselinsa vaatteista ja Melinan mietteitä, kun eloa kapselikaapin kanssa on takana reilu kuukausi.

 ”On tosi kätevää, että kaikki ne vaatteet, joita tarvitsen ovat yhdessä paikassa ja järjestyksessä ja ne muut vaatteet joita tällä hetkellä en tarvitse, esim. kesävaatteet ovat pois tieltä eri paikassa.”

 ”Aamuisin on tosi helppo valita vaatteet, eikä siihen päättämiseen oo menny enää yhtään ylimääräistä aikaa.”

”Mun oma tyyli on tullut enemmän esille ja selkiytynyt.”

”Jotenki tulee aina parempi mieli, kun avaa vaatekaapin ja näkee sen olevan järjestyksessä. Ennen kaikki vaatteet eivät mahtuneet kunnolla, vaan piti änkeä ja nyt vaatteet mahtuvat mukavan väljästi.”

  

 ”Oon huomannu myös, että pyykkiä tulee jotenki tosi vähän!”

 

Yllärikurkkaus vaatekaapille paljastaa sen olevan edelleen järjestyksessä. Aika uskomaonta neidille, joka sanoi kuukausi sitten, ettei hänellä ole ollut koskaan siistiä vaatekaappia!

 ”Jos jotain huonoa pitää keksiä, niin tuntuu pahalta muiden vaatteiden puolesta, kun ne vaan ovat yksin käyttämättöminä – mut se voi johtua vaan mun outoudesta :D”

Elämä on helpottunut niin paljon tän kapselivaatekaapin myötä ni en todellakaan aio mennä takas siihen vanhaan sotkuun. Keväällä jatkan muuten samoilla vaatteilla, vaihdan vain takit kevyempiin.”

Kiitos Melinalle asukuvista! Kuulostaa siltä, että urakka ei todellakaan ole mennyt hukkaan!

Seuraavaksi Caps Lookissa tutustutaan helsinkiläisen nuoriso-ohjaajan, Bettinan ylipursuavaan vaatekaappiin ja katsotaan, löytyykö suuren lipaston ja neljän korkean kaapin uumenista kevätpuvuston punainen lanka!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Nähdään tiistaina!

-Iina

%d bloggaajaa tykkää tästä: