PÄIVITYS 2.7.2016: Listaa päivitetty. Vaatekategoriaa on muokattu paremmin vastaamaan KonMari-kirjan ohjetta. Muutama tavaralaji lisätty palautteiden pohjalta. Remontointitarvikkeet siirretty erilleen kodinhoitokategoriasta. Lisätty tila oman vision kirjaamiselle (KonMari s. 45-48).


 

Mainitsin KonMari – siivouksen elämänmullistava taika -kirjan sukkalaatikon järjestämistä käsittelevässä  postauksessa ja tulen puhumaan kirjasta varmaan jatkossakin. Tuo pieni pinkki kirjanen on vaikuttanut elämääni merkittävästi. Esimerkkinä Caps Lookin perustaminen: KonMari Suomi -Facebook-ryhmästä syntyi Capsule wardrobe Finland -ryhmä ja siellä syntyi idea tähän blogiin. Blogin nimikin on yhden ryhmäläisen ehdottama (kiitos Kaisa!). Järjesteltyäni kotimme KonMarin oppien mukaan, minulta vapautui aikaa, jonka päätin käyttää Caps Lookin perustamiseen ja ylläpitämiseen.

Nyt haluan antaa takaisin KonMari-yhteisölle. Tein ladattavan KonMari-tarkistuslistan avuksi ja tueksi KonMari-polullesi. Kategoriat ovat järjestyksessä KonMari ja Spark Joy -kirjojen oppien mukaan.

Kun tunnet menetelmän, voit edetä tavaroiden karsimisessa listan osoittamassa järjestyksessä. Kategorioiden 12-17 raivausjärjestys on vapaavalintainen.


Tilaa tarkistuslista


Ihanaa ja antoisaa raivausta kaikille! Toivon, että KonMarista on sinulle vähintään yhtä paljon iloa, kuin siitä on ollut minulle!

-Iina

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: