Oletko kyllästynyt ”ei mitään päällepantavaa” -tilanteisiin? Tule oppimaan, miten voit eliminoida vaatekriisit, helpottaa arkeasi ja parantaa tyyliäsi yksilöllisellä, kausittain vaihtuvalla puvustolla.

Ensimmäisen illan aikana saat tiukan teoriapläjäyksen ja opit kaiken, mitä tarvitset ensimmäisen kapselipuvustosi rakentamiseksi. Iltojen välissä koostat kotitehtävänä oman kapselipuvustosi omasta vaatekaapistasi. Toisena iltana esittelet kapselisi muille kurssilaisille ja tutustut muiden ratkaisuihin. Jaamme myös kokemuksia helpommasta arjesta kapselin kanssa ja saat vinkkejä siihen, miten voit kehittää kapselipuvustoasi edelleen.

Sillä ei ole väliä, onko arkiasusi jakku- vai tuulipuku. Kapselipuvusto sopii kaiken tyylisille ja kokoisille pukeutujille, miehille ja naisille. Oma puvusto koostetaan oman elämäntilanteen, vuodenajan ja henkilökohtaisen tyylin pohjalta. Kurssi palvelee erityisesti sinua, jolla on vaatekaappi täynnä vaatteita, mutta sopivan asun löytäminen arkisin on tuskastuttavaa. Kurssilla oppimiasi asioita pystyt hyödyntämään jatkossa vaatekaappisi kanssa myös tyylisi ja elämäntilanteesi muuttuessa.

Aika

14.11.2016 – 28.11.2016

Maanantai 17:30-19:00

Paikka

Kombila – 101
Elmgrensvägen , 21600 Parainen

Ilmoittaudu kurssille tästä

%d bloggaajaa tykkää tästä: