PÄIVITYS: Alekoodi on voimassa 15.6.2017 asti


Kulunut alkuvuosi on ollut huikea. Saan säännöllisesti viestejä sekä tutuilta että tuntemattomilta, jotka kehuvat blogini nykyistä ulkoasua ja esitystapaa.

Aloitin Caps Lookin helmikuussa 2016 Bloggerin ilmaisella blogipohjalla. Se oli silloin ensimmäinen blogipohja, jonka löysin. Tunnustan, etten juurikaan seuraa blogeja, enkä tuolloin ymmärtänyt niihin liittyvästä tekniikasta juuri mitään.

IMG-20160202-WA0003

Ensimmäinen postaus Blogspotissa

IMG-20160202-WA0004

Viime syksyn aikana työstin Caps Lookin muuttoa pois Blogspotista, koska en pystynyt  toteuttamaan siellä visiotani monipuolisesta kapselipukeutumisen tietopankista. Tammikuussa julkaisin Caps Lookin nykyisessä www.capslook.fi -osoitteessa täysin uudistetulla ulkoasulla.

Jo helmikuun lopulla lanseerasin ensimmäisen verkkokurssini Vaatekaappi haltuun kapselipuvustolla. Pilottikurssi myytiin loppuun. (Jos tiedät mitään verkkokursseista, tiedät, että tämä ei todellakaan ole itsestäänselvyys!)


Olen tehnyt blogissa ja verkkokurssilla kaiken itse. Kuvaan ja editoin videot, ylläpidän ja päivitän sivuja, rakennan verkkokurssipohjat, tuotan sisällön, hoidan tietoturvan ja maksunvälittäjien asentamisen, rakennan verkkokaupan, kirjoitan uutiskirjeet, hoidan sähköpostilistoja, päivitän Facebookin ja Instagramin, suunnittelen markkinoinnin… ja tietenkin se kaikkein tärkein: kirjoitan blogipostaukset. Minulla on vielä paljon oppimista, mutta kun katson, kuinka paljon olen oppinut puolessa vuodessa, niin kehitys on ollut päätähuimaavaa.

Livekeskusteluissa saan usein ihmettelyjä siitä, miten tiedän bloggaamisesta, tekniikasta ja digibisneksestä niin paljon. Otan kehut vastaan kiitollisuudella, mutta ennen kaikkea nöyryydellä: tätä valtavaa muutosta vuoden takaisesta tähän päivään ei tehty yksin. Tätä kehitystä ei olisi voinut tapahtua vain lukemalla kirjoja ja googlaamalla. Nyt kerron ensimmäistä kertaa julkisesti ”salaisen aseeni”, jonka ansiosta kaikki tämä on ollut mahdollista näin lyhyessä ajassa.


Avain kaikkeen on ollut Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ -verkkovalmennus.

Olin tilannut Tiia Konttisen viikkokirjeitä ja tovin. Viikkokirjeet sisälsivät valtavat määrät ohjeita ja vinkkejä onnistuneeseen bloggaamiseen. En ole löytänyt näin hyvin paketoitua ja esitettyä bloggaamistietoa muualta suomeksi. Säästelin viikkokirjeitä ja luin niitä yhä uudestaan. Kun Tiia lanseerasi Bloggaajasta Ammattilaiseksi 12 viikon verkkovalmennuksen loppukesästä 2016, ei tarvinnut miettiä kahta kertaa lähdenkö mukaan.

Valmennus ylitti odotukseni moninkertaisesti! Syksyn aikana opin bloggaamisesta kaiken, mitä ikinä osasin kuvitella ja ylikin. Materiaalia oli niin paljon, etten ole ehtinyt tähänkään päivään mennessä viedä sitä kaikkea käytäntöön. Opin muun muassa, miten kohdentaa sisältöni niin, että se palvelee juuri oikeita ihmisiä, miten tavoitan lukijani, miten kirjoittamalla he saavat parhaan hyödyn irti sisällöstäni, miten blogisivut rakennetaan lukijaystävälliseksi, miten verkkotuote lanseerataan, miten uutiskirjeet tavoittavat parhaiten oikeat lukijat… Ja kaikkeen tähän tuli vielä tekniset opastusvideot mukaan!

Bloggaajasta Ammattilaiseksi -valmennuksen Facebook-ryhmä on ollut valtava tuki tällä matkalla. Lähipiirissäni ei ole bloggaajia, joiden kanssa voisin pohtia näitä asioita. Niinpä FB-ryhmästä on tullut minulle kuin oma kaveriporukka ja sparraustiimi, josta saan aina vinkkejä ja palautetta, kun sitä tarvitsen. Olen tutustunut ihaniin ihmisiin sitä kautta.


Tässä vaiheessa saatat ihmetellä, miksi hehkutan tätä asiaa sinulle. No tietenkin siksi, että nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä mukaan tähän huippuporukkaan ja oppia nämä samat salaisuudet!

Sain Tiialta alennuskoodin Caps Lookin lukijoiden käyttöön.

Koodilla capslook2017 saat 15% alennuksen Bloggaajasta Ammattilaiseksi -verkkovalmennuksesta, kun tulet mukaan viimeistään 15.6.2017.

Perjantaina 16.6. valmennus tulee muuttumaan kurssimuotoisesta paketista kuukausimaksulliseksi yhteisöksi, jolloin mukaan ei enää pääse yhdellä kurssimaksulla, vaan kuukausittaisella 57 euron jäsenmaksulla. Kun tulet mukaan nyt, saat olla mukana tässä huippuporukassa yhdellä kertamaksulla niin kauan kuin haluat. Minulla ei ainakaan ole kiire pois tästä jengistä!

Kun sinulla on blogi tai verkkosivusto (tai suunnittelet sellaisen aloittamista), ja haluat oppia, miten tavoitat juuri ne oikeat ihmiset ja haluat kasvattaa sivustostasi ammattimaisen (ehkä jopa päätoimisen tulonlähteen!), niin nyt sinulla on saatavilla kattavat ohjeet ja yhteisön tuki tämän unelman toteuttamiseen.

Lue lisää valmennuksesta ja muista hyödyntää koodi capslook2017 – saat sillä yli 50 euron alennuksen, kun syötät sen kassalla kohtaan ”kuponkikoodi”! (Kiitos Tiialle alekoodista!)

– Iina

[Yhteistyö Tiia Konttisen ja Bloggaajasta Ammattilaiseksi -valmennuksen kanssa. Kaikki mielipiteet ovat omiani.]


PÄIVITYS: Alekoodi on voimassa 15.6. asti

Tallenna

%d bloggaajaa tykkää tästä: