Haluatko syventää järjestämisosaamistasi ja lisätä yhden toimivan työkalun pakkiisi? Haluatko lisätuloja mukavan työn parissa, jossa pääset helpottamaan naisten arkea? Caps Look® -konsulttikoulutus järjestetään toisen kerran jo huhtikuussa, koska kiinnostusta on ollut niin paljon.

 

Caps Look® -konsulttikoulutus Salossa la-su 27.-28.4.2019 ja jatkokurssi la-su 8.-9.6.2019. Konsulttikoulutus syntyi tarpeesta tuoda kapselipukeutumisen ilosanomaa ja järjestämispalveluja laajemmin eri puolille Suomea.

Caps Look® -konsultti osaa monipuolisesti soveltaa Caps Look® kapselipukeutumisen menetelmää erilaisissa vaatekaapeissa ottaen huomioon asiakkaan oman tyylin ja elämäntyylin. Voimassaolevan lisenssin omaavalla konsultilla on lupa käyttää Caps Lookin nimeä markkinoidessaan vaatekaappien järjestämispalveluita, jotka perustuvat kapselipukeutumisen oppeihin. Voit tehdä kotikäyntejä, joilla ratkaiset asiakkaan vaatekriisit kerralla toimivalla ja uniikilla menetelmällä ja pitää kotikutsuja, joissa inspiroit ryhmiä kapselipukeutumisen maailmaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

%d bloggaajaa tykkää tästä: