Hei ! Olen tosi iloinen, että olet lähtenyt mukaan tähän projektiin pelastamaan suomalaisnaiset vaatekriiseiltä! Asiakkaideni sanoin: ”teet tärkeää työtä!”

Affiliate-markkinointi eli kumppanuusmarkkinointi on Suomessa vielä melko lapsen kengissä. Jos olet ensimmäistä kertaa tekemässä affiliate-markkinointia tai ensimmäistä kertaa Caps Lookin affiliate-ohjelmassa, koko homma kaikkine uusine termeineen voi tuntua hämmentävältä. Älä hätäänny! Me pidämme sinusta huolta.

Tällä videolla saat pikakurssin affiliate-markkinointiin Caps Lookissa. Kerron sinulle

  • miksi affiliate-markkinointi on hyvä asia sekä sinun, minun että asiakkaan kannalta
  • mitä nämä kaikki oudot sanat tarkoittavat
  • miten seuraamme myyntejä
  • mitkä ovat tärkeimmät askeleet onnistumiseen

 

 

Kuuntele video äänitiedostona (mp3): 

Lataa mp3-tiedosto puhelimeesi

Markkinointi, niin myös affiliate-markkinointi on taito, jota voi opiskella ja jossa voi harjaantua paremmaksi. Ota tämä ensimmäinen projektisi iloisena oppimiskokemuksena! Vaikka et saisi ensimmäisellä kerralla yhtään myyntiä aikaiseksi, olet lämmitellyt lukijoitasi kapselipukeutumisen saloihin ja ensi kerralla he ilmoittautuvat kurssille riemusta kiljuen.

Muista, että olemme Annin kanssa täällä sinua varten. Tuemme sinua myynnissäsi niin paljon kuin voimme. Laita siis heti viestiä, kun sinulle tulee kysyttävää. Tyhmiä kysymyksiä ei ole, on vain tyhmiä ihmisiä! No ei sentään. Mutta laita viestiä heti. Projektin aikataulu on tiivis ja yksikin menetetty päivä voi tarkoittaa suuria tappioita.

 

Tässä vielä yhteystiedot:

 

[email protected] : Tekniset ongelmat affiliate-paneelin kanssa, yleiset kysymykset, kuponkikoodit

[email protected] : laskutus, sopimusasiat, affien omat bonukset, myyntistrategia

Facebook-ryhmä : ajankohtaiset asiat, fiilistely, kysymykset joihin muutkin saattavat haluta vastauksen. Ryhmässä Anni auttaa sinua lanseerauksen ajan iltaisin klo 17-22 ja Iina auttaa päivisin aina ehtiessään. Tägäämällä varmistat, että aloituksesi huomataan.