Meikkaamisen teemakuukaudella jatketaan!

Kapselipukeutuminen ja vaatekaapin optimaalinen järjestys tuo monia hyötyjä, mutta minulle niistä se kaikkein tärkein on ajansäästö. Kaikki keinot ja kikat aamurutiinien yksinkertaistamiseen ja ajan säästämiseen pakollisissa arkisissa puuhissa, tänne vaan!

Kun aamuisin vaatekaapilla kulutettava aika voidaan nykyään laskea sekunneissa, on vain luonnollista rakentaa myös sellainen arkimeikkirutiini, joka ei vie enempää kallisarvoisia minuutteja nukkumiselta kuin on ”pakko”.

Parikymppisenä pärjäsin selvästi vähemmällä meikkaamisella, mutta kolmenkympin paremmalle puolelle siirryttyäni myös naama kaipaa erityishuomiota aamuisin. Iho ei ole enää niin virheetön ja vauvavuoden silmäpussit taisivat tulla jäädäkseen.

Tällä videolla näytän sinulle viiden minuutin arkimeikkini. Jos tulet minua tavallisena päivänä kadulla vastaan, tältä todennäköisimmin näytän!

 

5 minuutin arkimeikki sisältää:

Kysyin tällä viikolla kapseliyhteisöltä, kuinka kauan he käyttävät meikkaamiseen aamuisin. Vastauksia tuli kymmeniä ja ne vaihtelivat 0-30min välillä. Keskustelusta tuli oikein mielenkiintoinen! Tule sinäkin osallistumaan keskusteluun Caps Look -kapselipukeutujien yhteisöön.

%d bloggaajaa tykkää tästä: